NorgesEnergi

NorgesEnergi har rundt 150 ansatte som står på og jobber for at du der hjemme skal få billig strøm. De var også Norges første lavprisaktører og hele virksomheten er basert på ønsket om å bidra mest mulig med billige, stabile strømforsyninger og gode, smarte kundefordeler. Siden 2008 har NorgesEnergi Strømleverandør vært det selskapet flest folk i Norge bytter til.

NorgesEnergi har siden 2004 vært en del av Hafslund marked og i 2017 ble selskapet også en del av det finske energikonsernet Fortum. I 2017 begynte også samarbeidet med studentorganisasjonen Start UiA hvor målet er å skape innovasjon og vise fram entreprenørskap for studentene. Samt i 2018 ble NorgesEnergi Strømforsyning sertifisert som en likestilt virksomhet, blant de første i Norge.

Hvorfor bytter så mange til NorgesEnergi?

Nær 25 % av leverandørbyttene i perioden 2005–2016 gikk i favør NorgesEnergi. I et marked med mange strømleverandører er dette utrolig gode tall. Hvorfor velger så mange husholdninger NorgesEnergi? Svaret er enkelt; de bruker ikke lokkepriser som settes opp etter en måned eller to, men faste, lave priser. Som kunde hos NorgesEnergi får du alltid en god og konkurransedyktig avtale.

Er du medlem hos Huseierne har du enda en grunn til å bytte til NorgesEnergi. Ønsker du forutsigbarhet, kan du her velge mellom to veldig gode avtaler. Enten en unik spotprisavtale der du har mulighet til å velge fastpris når strømprisen svinger mest, eller en Topp 5 garanti, en variabel strømpris som alltid er blant de fem beste på årlig basis.

Strømavtaler

Hos NorgesEnergi er det tre strømavtaler å velge mellom. 1) «Strøm til lavpris» er den mest populære. Velger du dette tilbudet får du strøm til innkjøpspris pluss 27 kr hver måned samt 3,49 øre/kWh som inkluderer lovpålagte el-sertifikater. 2) Ønsker du en mer forutsigbar strømpris så er «Topp-10 garanti» et godt alternativ. I denne avtalen får du Sparepakken inkludert.

3) Reisestrøm. Reiser du mye med Norwegian? Med denne avtalen får du strøm til innkjøpspris og du tjener Cash Points. Du får 500 Cash Points når du bytter til NorgesEnergi, deretter 200 Cash Points årlig. Inkludert i denne avtalen er Sparepakken og Vintertrygghet. Med Vintertrygghet er du sikret fastpris i korte, relevante perioder. Når perioden er over går du automatisk tilbake til den opprinnelige strømavtalen.

Kundefordeler

I tillegg til medlemstilbudet hos Huseierne, kan NorgesEnergi lokke med flere gode kundefordeler, tilbud og rabatter. Du får blant annet rabatter hos Elkjøp. Disse varierer fra måned til måned. Hos Esso får du 50 øre/l i rabatt pluss rabatt på bilvask, leiebil, m.m. Som kunde hos NorgesEnergi får du gratis medlemskap hos Norsk Familieøkonomi de første seks månedene. Her får du blant annet gratis ID-forsikring.

Videre får du billigere lån og brukskonto hos BN Bank, samtidig får du kr 250 i rabatt på strømregningen i 20 måneder. Hos Bravida får du 10 % rabatt på ordinær timepris på elektrikertjenester og 15 % rabatt på elektromateriell, pluss flere spesialtilbud som el-sjekk og oppgradering av sikringsskap. Hos Varmepumper får du rabatt på varmepumper og installasjon av egenvalgt varmepumpe inkludert i prisen.

Sparepakken

Sparepakken sikrer deg dersom du skulle bli syk, arbeidsledig eller få strømskade på enten bolig eller løsøre. Får du en sykemelding vil NorgesEnergi dekke alle strømutgiftene dine i inntil 4 måneder med minimum kr 1 000 per mnd. Det samme gjelder om du blir ufrivillig arbeidsledig. Strømskade på bolig eller løsøre dekkes med inntil kr 5 000 for skader som skyldes lynnedslag eller annet elektrisk fenomen.

Strømsmart

Det er viktig å være bevisst på hva strømmen koster, hvorfor betale mer enn nødvendig? Det er også lurt å være bevisst på strømbruken i hjemmet: Slå av lyset i rom som ikke er i bruk, trekk ut ladekabelen fra strømnettet når du er ferdige med å lade, osv. Strømsmart er en nyttig side på hjemmesiden til NorgesEnergi der smarte strømsparetips deles med kundene.