Ishavskraft – strømleverandøren for deg?

Ishavskraft er en av de største strømleverandørene i Norge, samtidig som at de er størst på forvaltning av konsentrasjonskraft. Ishavskraft er med på å gjøre Norge grønnere da de selger fornybar energi til det norske sluttbrukermarkedet. Ishavskraft har også en sterk portefølje av både bedriftskunder og private kunder. Kontorene til selskapet ligger i Alta og Tromsø, og leverandøren er eid av Troms Kraft.

Ishavskraft ble etablert 26. juni i 1997. Flere kraftlag ligger bak lanseringen av strømleverandøren. Meningen med strømleverandøren var at Ishavskraft da skulle brukes som kraftomsetningen til de forskjellige kraftlagene som startet selskapet. 1 januar i 2009 ble Ishavskraft delvis slått sammen med Troms Kraft AS. Ishavskraft tilbyr fornybar energi til en rimelig pris, med gode vilkår og en god kundeopplevelse.

Fornybar energi som strømkilde

Ishavskraft kan tilby fornybar energi til nye og gamle kunder i det norske sluttmarkedet. Det skal sies at strømleverandøren er en av Nord-Norges største kraftomsetningslag og en dyktig aktør i nasjonalistisk sammenheng. Ishavskraft er også en av de aller største administrerende selskapene av konsesjonskraft. Ishavskraft har et ønske om å være aktiv samarbeidspartner der det oppstår spørsmål om både miljø og energiøkonomisering.

Mange strømleverandører lover både ditt og datt. Men som leverandør av fornybar energi er Ishavskraft et godt alternativ til nye strømleverandør om du er opptatt av miljøet. Ishavskraft er også opptatt av at det skal være enkelt å velge ny leverandør og at det skal være enkelt for deg som kunde både å betale og bruke leverandøren. Ishavskraft er for den vanlige mannen i gata.

Strømleverandøren som gjør det enklere for deg

Som mange strømkunder har opplevd det siste året, har strømprisene gått gradvis opp. Hvis du er opptatt av lave strømpriser og du ser at spottprisene er høye, er det desto mer viktig å ha en billig strømleverandør og en leverandør som setter kunden i fokus. Ser vi på strømkundene i Nord-Norge har flesteparten benyttet seg av Ishavskraft som strømleverandør.

Det er for mange strømkunder som blir lurt i alle valgene om strømavtaler. De opplever både for høye priser, for høye gebyrer og unødvendige tilleggsprodukter. Velger du Ishavskraft som strømleverandør unngår du skjulte kostnader, og leverandøren setter kunden 100 % i fokus. Dermed er det en sikrere strømleverandør å velge dersom du er på utkikk etter en ny en leverandør.

Dette bør du være obs på

Har du noen gang sjekket strømregningen og oppdaget mange kryptiske tilleggsprodukter og gebyrer? Dette er ofte måter strømselskapene lurer kundene for penger. Veldig ofte er dette gebyrer og tjenester som står med svært liten skrift i kontrakten du signerer med strømleverandører din, og de ekstra kronene som blir trukket er ofte lite hensiktsmessig for deg som kunde. Leser du ikke strømregningen, taper du mye penger.

Så, hvilken avtale bør du egentlig velge? Det billigste for deg som kunde er strøm til innkjøpspris. Dette er den strømavtalen som følger markedsprisen for strøm. Det som er fint med en slik avtale, er at du unngår gebyrer og tilleggstjenester du ikke har valgt å betale for. Det eneste du betaler her er prisen for 100 % fornybar energi til markedspris.

Ishavskraft.no

Hjemmesiden til Ishavskraft er både enkel å forstå og bruke for deg som kunde. Forsiden viser klart hvilket knapper du skal trykke deg inn på for å lese om forskjellige tilbudene de tilbyr gamle og nye kunder. De har også en genial strømkalkulator. Her kan du regne ut månedsprisen du må betale hvis du bytter til Ishavskraft. Hvor smart er ikke det?

Hvilken avtale bør du velge ?

Inne på nettsidene til Ishavskraft kan du velge forskjellige avtaler som strømleverandøren tilbyr. Her kan du velge mellom strøm til innkjøpspris, felleskraft eller fastpris. Strøm til innkjøpspris er det billigste alternativet. Felleskraft er den avtalen som er favoritten blant kundene til Ishavskraft, fordi de får lav pris over tid. Fastpris er den enkleste måten å betale strøm på da du betaler det samme hver måned.